Driver Intelligence Database

Regisztráció

Személyes megjelenés 

Ha Ön DiDb tag szeretne lenni, akkor kérjük, keresse fel személyesen valamelyik regisztrációs irodánkat. A lehetséges helyszínekről és azok nyitvatartási idejéről az „Irodáink” menüpont alatt tájékozódhat. A sikeres regisztráció feltétele:

  • minimum 2 érvényes, fényképes igazolvány, melyek lejárata 3 hónapon túli
  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

Fenti okmányok eredeti példányára van szükségünk, fénymásolatot nem tudunk elfogadni. Szükséges továbbá a Belépési Nyilatkozat kitöltése és az Adatvédelmi Tájékoztató aláírása. A helyszínen nagy felbontású fényképet is készítünk Önről. Az ügyintézés kb. 15 percet vesz igénybe.
Amennyiben az Ön munkáltatójával nincs külön megállapodásunk, akkor a regisztráció ára készpénzben, a helyszínen fizetendő.

2018 július 1-től valamennyi DiDb szolgáltatás árazása egységessé válik és a továbbiakban EUR alapon történik a szolgáltatás ellenértékének meghatározása. Az EUR-s összegek HUF-ra történő átváltását a számlázás napján érvényes MNB középárfolyamon kalkuláljuk, a számla kiegyenlítése pedig forintban történik.
A regisztráció egyszeri díja 40 EUR + ÁFA

A regisztráció során lehetőség van az egyéb, árufuvarozáshoz kapcsolódó képesítéseket, tréningeket, OKJ-s képzéseket igazoló dokumentumok bemutatására is (pl. targoncavezetői képesítés, ADR képesítés stb.). Ezeknek a dokumentumoknak a bemutatása opcionális, abban az esetben jelenthetnek előnyt, ha Ön olyan fuvarmegbízásokat teljesít, ahol ezeket a képesítéseket a megbízók előírják.

 Adatfelvétel és kártyakiállítás

Az adatfeldolgozás online módon, a regisztráció helyszínén, a regisztrációs irodában történik. A regisztráció során Ön egy névre szóló, egyedi PIN kóddal védett DiDb kártyát kap, amely ekkor még fuvarfelvételre nem alkalmas.

Háttérellenőrzés és a kártya aktiválása

Az adatok háttérellenőrzését, valamint a tagság jóváhagyását a SECTRAN Kft. központi irodájában végezzük, maximum 2 órán belül. A DiDb kártya fuvarfelvételre csak abban az esetben használható, ha a regisztrációs kérelem a központ által jóváhagyásra került. 

A jóváhagyásról és a DiDb kártya aktiválásáról a regisztráció során megadott telefonszámra SMS-t küldünk.

>>Tovább a céges regisztrációra<<

 

Ha további kérdése lenne a DIDb regisztrációval kapcsolatosan,

kérjük, lépjen kapcsolatba velünk

E-mail
küldése
Visszahívást
kérek
Név:
Email cím:
Üzenet:
Név:
Telefonszám: