Driver Intelligence Database

Regisztráció

Személyes megjelenés 

Ha Ön DiDb tag szeretne lenni, akkor kérjük, keresse fel személyesen valamelyik regisztrációs irodánkat. A lehetséges helyszínekről és azok nyitvatartási idejéről az „Irodáink” menüpont alatt tájékozódhat. A sikeres regisztráció feltétele:

  • minimum 2 érvényes, fényképes igazolvány, melyek lejárata 3 hónapon túli
  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány
  • Honosítási okirat (csak abban az esetben, ha Ön nem Magyarországon született, de magyar állampolgársággal rendelkezik vagy kettős állampolgár és magyar erkölcsi bizonyítvánnyal kíván DiDb tag lenni).

Fenti okmányok eredeti példányára van szükségünk, fénymásolatot nem tudunk elfogadni. Szükséges továbbá a Belépési Nyilatkozat kitöltése és az Adatvédelmi Tájékoztató aláírása. A helyszínen nagy felbontású fényképet is készítünk Önről. Az ügyintézés kb. 15 percet vesz igénybe.
Amennyiben az Ön munkáltatójával nincs külön megállapodásunk, akkor a regisztráció ára készpénzben, a helyszínen fizetendő (egyes irodákban a bankkártyás fizetésre is van lehetőség).

2018 július 1-től valamennyi DiDb szolgáltatás árazása egységessé válik és a továbbiakban EUR alapon történik a szolgáltatás ellenértékének meghatározása. Az EUR-s összegek HUF-ra történő átváltását a számlázás napján érvényes MNB középárfolyamon kalkuláljuk, a számla kiegyenlítése pedig forintban történik.
A regisztráció egyszeri díja 40 EUR + ÁFA
A sürgősségi regisztráció egyszeri díja 50 EUR + ÁFA ; 2 órán belüli elbírálással

A regisztráció során lehetőség van az egyéb, árufuvarozáshoz kapcsolódó képesítéseket, tréningeket, OKJ-s képzéseket igazoló dokumentumok bemutatására is (pl. targoncavezetői képesítés, ADR képesítés stb.). Ezeknek a dokumentumoknak a bemutatása opcionális, abban az esetben jelenthetnek előnyt, ha Ön olyan fuvarmegbízásokat teljesít, ahol ezeket a képesítéseket a megbízók előírják.

 Adatfelvétel és kártyakiállítás

Az adatfeldolgozás online módon, a regisztráció helyszínén, a regisztrációs irodában történik. A regisztráció során Ön egy névre szóló, egyedi PIN kóddal védett DiDb kártyát kap, amely ekkor még fuvarfelvételre nem alkalmas.

Háttérellenőrzés és a kártya aktiválása

Az adatok háttérellenőrzését, valamint a tagság jóváhagyását a SECTRAN Kft. központi irodájában végezzük, maximum 2 munkanapon belül.  Amennyiben gyorsabb elbírálásra van szüksége akkor sürgősségi felár ellenében két órán belül elbíráljuk tagságát. A DiDb kártya fuvarfelvételre csak abban az esetben használható, ha a regisztrációs kérelem a központ által jóváhagyásra került.
A jóváhagyásról és a DiDb kártya aktiválásáról a regisztráció során megadott telefonszámra SMS-t küldünk.

>>Tovább a céges regisztrációra<<

 

Ha további kérdése lenne a DIDb regisztrációval kapcsolatosan,

kérjük, lépjen kapcsolatba velünk

E-mail
küldése
Visszahívást
kérek
Név:
Email cím:
Üzenet:
Név:
Telefonszám: