Driver Intelligence Database

Regisztráció

Személyes megjelenés 

Ha Ön DiDb tag szeretne lenni, akkor kérjük, keresse fel személyesen valamelyik regisztrációs irodánkat. A lehetséges helyszínekről és azok nyitvatartási idejéről az „Irodáink” menüpont alatt tájékozódhat. A sikeres regisztráció feltétele:

 • minimum 2 érvényes, fényképes igazolvány, melyek lejárata 31 napon túli
 • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

Fenti okmányok eredeti példányára van szükségünk, fénymásolatot nem tudunk elfogadni. Szükséges továbbá a Belépési Nyilatkozat kitöltése és az Adatvédelmi Tájékoztató aláírása. A helyszínen nagy felbontású fényképet is készítünk Önről. Az ügyintézés kb. 15 percet vesz igénybe.
Amennyiben az Ön munkáltatójával nincs külön megállapodásunk, akkor a regisztráció ára készpénzben, a helyszínen fizetendő.

A regisztráció egyszeri díja 40 EUR + ÁFA

A fizetendő díjat a számlázás napján érvényes MNB árfolyamon kalkuláljuk, a számla kiegyenlítése pedig forintban történik.

A regisztráció során lehetőség van az egyéb, árufuvarozáshoz kapcsolódó képesítéseket, tréningeket, OKJ-s képzéseket igazoló dokumentumok bemutatására is (pl. targoncavezetői képesítés, ADR képesítés stb.). Ezeknek a dokumentumoknak a bemutatása opcionális, abban az esetben jelenthetnek előnyt, ha Ön olyan fuvarmegbízásokat teljesít, ahol ezeket a képesítéseket a megbízók előírják.

 Adatfelvétel és kártyakiállítás

Az adatfeldolgozás online módon, a regisztráció helyszínén, a regisztrációs irodában történik. A regisztráció során Ön egy névre szóló, egyedi PIN kóddal védett DiDb kártyát kap, amely ekkor még fuvarfelvételre nem alkalmas.

Háttérellenőrzés és kérelem elbírálás

A feltöltött iratok és adatok háttérellenőrzését, valamint a kérelem elbírálását a SECTRAN Kft. központi irodájában végezzük.

Hétköznaponként, 8:00 és 16:00 óra között benyújtott, hiánytalan regisztrációs kérelmeket maximum 2 órán belül elbíráljuk.

A döntésről a gépjárművezetőt a regisztráció során megadott telefonszámon, sms-ben értesítjük.

A DiDb kártya fuvarfelvételre csak abban az esetben alkalmas, ha a regisztrációs kérelmet központunk jóváhagyta, azonban a gépjárművezető akkor is kap SMS értesítést, amennyiben a benyújtott iratok és adatok alapján a regisztrációs kérelme elutasításra kerül. Ebben az esetben a DiDb rendszeren belüli fuvarfelvételre nincs lehetősége a gépjárművezetőnek.

>>Tovább a céges regisztrációra<<

 

Ha további kérdése lenne a DIDb regisztrációval kapcsolatosan,

kérjük, lépjen kapcsolatba velünk

E-mail
küldése
Visszahívást
kérek

  Név:
  Email cím:
  Üzenet:

   Név:
   Telefonszám: